idegesít2006-04-15 01:12:14Megjelenítve: 16255
 
Miért vannak az enbának szomszédai? Ezt a kérdést eléggé sokféle képpen meg lehet válaszolni, de ha megnézed a post kategóriáját, a válasz magától értetődik. De azért menjünk sorba: azért van a legtöbb enbának szomszédja, mert olyan helyen lakik, ahol más is akar. És mivel ugyan ott nem lakhatnak, ezért egymás mellé költöznek. Eddig ez rendben is volna. De ugye a post kategóriája, nameg a török átok: a rossz szomszéd még nem került megemlítésre.
Az hagyján, kedves szomszédom, hogy trombitálsz, és nem tudok tőled aludni, ezt már lassan megszokom. Igaz érik már, hogy kölcsönkérek két megát (ezek ilyen feleakkora hangfalak, mint én és meglehetősen halkan képesek szólni éppen ezért) erősítővel, nekitámasztom a falnak őket aztán hadd szóljon valami finom zene. Mondjuk Aeon vagy Immolation, hátha szereted te is a sátánista zenét, kedves szomszédom. Ez volt, ami kevésbé idegesít. Ami jobban idegesít, hogy idejársz hatszáz autóval és azokkal nem bírsz mit kezdeni. Mindenki el tud rakni 3-4 autót is úgy, hogy nem zavarja vele a többi embert, de te már két autónál képtelen vagy erre. Én meg szívok, mert még szeretnék normálisan parkolni. És attól, hogy megmutatod, hogy mekkora fasz is vagy, még nem lesz igazad. Inkább menj el, tanulj meg autót vezetni, mielőtt összetöröd ezt is. Vagy ha már feláldozod az autót, akkor dögölj meg te is egy oszlopra csavarodva.
Ha most azt szeretném, hogy ennek a postnak antiszemita felhangjai legyenek, akkor a kedves szomszédomat most hülye kis gázkamratölteléknek nevezném. De mivel nem szeretném eme felhangot ragasztani a kedves kis postomra, azért csak annyit írok, hogy remélem hamarosan elüt valamelyik vezetésre képtelen rokonod vagy egyéb módon halsz szörnyet. Mert az nekem jó lenne...
http://blog.htmm.hu/link/?id=137
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hány lába van egy macskának? (betűvel)   
Szerintem: