idegesít2006-06-04 02:09:08Megjelenítve: 16273
 
Tegnap Undead. Kár, hogy a kinti színpad körül esett az eső :(
Minden esetre remek bizonyítéka volt, hogy a csendrendelet kezd visszafelé elsülni, és már lassan nem az embereket védi meg, hanem unatkozó mammereknek szolgáltat háborgási és szórakozási lehetőséget.
Mindezt azért írom, mert feljelentették a fesztivált, miszerint túl hangosak vagyunk. Hát, nem tudom. Nem volt túlhangosítva. Aki pedig ismeri a Yukat, az tudja, hogy nem sok olyan hely van a közelben, ahol laknak is. Szerintem inkább az történhetett, hogy egy vén kurva idős hölgy észre vette, hogy valakik éppen jól szórakoznak. Ez meg természetesen felháborító, tenni kell ellene valamit. Aha, hogy zene is van? Akkor biztos túl hangosak. Ezek a bizonyos mammerek már sírnak akkor is, hogy ha egy házhoz túl közel van a játszótér, mert a gyerekzsivalytól nem tudnak pihenni. Biztos nem lehet jobban felhangosítani a TVt a balázsszar alatt. Vagy az anyátok közt alatt kell feljelenteni a gyerekek szüleit és ezért lemarad a kedvenc mosóporreklámjáról.
Kicsit talán módosítani kellene ezt a csendrendeletet. Lehessen rendesen felmentést adni előtte, persze bizonyos feltételekkel, de úgy, hogy abban az esetben ne tudjon a fakabát rt sem vonulni. Mondjuk meg lehetne hirdetni a felmentés költségét a helyi újságokban. Ekkor már a mammernek is tudnia kell, és ha mégis feljelent, rá lehet húzni, hogy fölöslegesen hívta a zsernyákokat... Nameg legalább nem égetnék ezzel az országot a sok külföldi meghívott előtt...
http://blog.htmm.hu/link/?id=165
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
djula ( gyula kukac enba.hu ) 2006-06-07 15:50:25
Hm... Igazából nekem se tetszene, ha mondjuk BSTH vagy szószpark filmnézés, vagy valami más közben valami közeli diszkó zajait kellene folyamatosan szűrnöm, hogy élvezhető maradjon a műsor ;) Egyépként nem voltam ándíden, mert szar volt az idő és nem is volt kedvem és nem is értem rá :) Biztos remek lehetett ;]


htmm ( htmm kukac enba.hu ) 2006-06-08 00:51:22
Remek volt ;]
Minden esetre azert van kulombseg az odahallatszik vagy elnyomja Keni hangjat kozott... Bar az alkalmi suket mammerz ezt nem erzekeli (a tv mindig halk, minden mas hangos)

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Írd be számmal, hogy hatvanhat.   
Szerintem: