pigtúra2006-09-30 21:16:12Megjelenítve: 15628
 
Bocsánat kérek, hogy nem blogoltam. Akartam, dehát az álmosság és a teljes időhiány ugye... Példának okádék pénteken választanom kellett a szarás és az evés között, mert a kettő közül csak egyre volt időm. Aztán végül éhesen indultam el Szegedre. Megvettem az IC pótjegyet, meg az első osztályú kiegészítő jegyet. Nah nem azért, mert ilyen burzsuj vagyok, hanem mert máshol nem volt már hely. (És így arcképessel pont annyi volt a jegy, mint anélkül, de ez más tészta. Azért arcképeshez kértem...) Kiderült, hogy a gyors, amivel BPre megyek, késik 20 percet. Ennek örömére a Deákon ünnepelhettem hangos káromkodással, hogy éppen akkor indul az IC. Nyugatiban bebattyogtam a pénztárba, mondták, hogy kell igazolás a késésről és akkor visszatérítik a jegy árát. El is battyogtam hát az ütihez, ő igazolta is a késést. Azt tudtam meg, hogy csak akkor tekintik ilyenkor hivatalos csatlakozásnak a csatlakozást, ha az előző érkezése és az új vonat indulása közt legalább 40 perc telik el (ha fejállomásról fejállomásra mész át). De én nem fejállomásról mentem, ennek a hivatalos idejét nem tudták, de valószínű 60 perc. Nekem 51 volt. Azért "most az egyszer" megkaptam az igazolást (lehet szerepe volt benne az arcképesnek is?). ennek örömére kifelé menet majdnem lerugtam az üti asztaláról a felotonját. A kábel hozzá az asztala előtt ment, ahol én is. Ez beleakadt a cipőmbe, én meg megindultam. De aztán a telefon is megmaradt. A pénztárban visszakaptam a pótjegy árát, meg némi kezelési költség után az első osztályú kiegészítő jegy árát is. Mindenki meglepően készséges volt. Lehet, ez már a változás szele?
Már csak attól féltem, hogy szállásom nem lesz, mert mire beérek, nem lesz pénztár és nem tudom hol kifizetni azt az egetrengető 300 pénzt. De éppen még volt pénztár. Éljen.
Csütörtökön voltam biciklivel a Velencei tavon evezni. Remek volt, csak ez is ilyen tour-de-nádas feeling volt. Nyílt vízen nem sokat eveztünk és volt egy borulás is. De mi szárazon maradtunk ;]. Hazafelé még egy sör is belefért.

Közben dolgozom is. A fodrászokhoz pártirodába raktam új gépet. A fodrászatba vittem vissza a helyiség kulcsát: "Meghoztam a pártiroda kulcsát!". Erre egy mammer úgy felkapta a fejét, mintha valami ÁVOs lennék és őt akarnám elvinni. Pedig én tényleg csak a kulcsot hoztam. Ezt a kulcsot:Csak csendben hívnám fel a figyelmet arra az aprócska tényre, hogy 2006 van... :-P
http://blog.htmm.hu/link/?id=219
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Laca ( lacä kukac darkfuture.hu ) 2006-10-01 00:08:22
Boldog Októbert :-D


Maniac 2006-10-01 16:21:16
és boldog vasárnapot is


htmm ( htmm kukac enba.hu ) 2006-10-03 21:06:21
Koszonom ;]

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Írd be számmal, hogy hatvanhat.   
Szerintem: