blog2007-02-06 08:18:16Megjelenítve: 4408
 
Véletlenül bukkantam erre a dologra az index bújtatott reklámjában: SA3. Jó, tudom, igénytelen vagyok, hogy indexet olvasok. (De valamiről blogot is kell írni, nem?)
Tehát nézzük ezt a csodálatos valamit. Nekem legelőször a félig honosított webshop tűnt fel. Akkor nézzük, mit is tud ez a csoda:
Az SA3 egy passzív erosíto egység, mely a mobitelefon belsejébe összegyujtheto kóbor rádiójelek vételét és annak továbbirányítását végzi, így növeli mobilja teljesítoképességét.
Kisz kínai fordít ócsó madzsar. Vagy valami. Tehát ez olyan, mint a pulikutya a kóbor birkáknak: az elkóborolt elemeket visszahelyezi a nyájba. Végül is a rádiójel az olyan, hogy kóborol (végül is a Vodafone ügyfélszolgálattól azt is tudjuk, hogy a rádiójel az megfárad. Verset miért nem ír?).
Az SA3 antenna erosíto javítja mobilja vételi kapacitását épületen belül, alagútban, eldugott helyeken - minden elképzelheto szituációban...
Már az előbb is megtudtuk, hogy egy passzív erősítővel van dolgunk. Bár ez így elég erősen hangzik (most az elektrotechnikai definíciót mellőzném). Az erősítő ugye úgy működik, hogy bemegy valamekkora jel és kijön az eredetinél nagyobb jel. Tehát a kijövő jel energiája nagyobb, mint a bemenőé. De ez egy passzív eszköz. Nincs benne energiaforrás, tehát honnan lenne többletenergia? Biztos támogatja a nullponti energiát is. Vagy a kanálgörbítést.
http://blog.htmm.hu/link/?id=285
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: