blog2008-01-04 23:57:28Megjelenítve: 4171
 
2007-ben 2658 km-t mentem biciklivel. Ezzel teljesült a betervezett 2500 km. Idei terv 3000 km, van még hova növelni a távot. Remélem, sikerül.
Persze ehhez az kell, hogy ne üssenek el busszal. Újabban a buszosok nagyon bénán előznek: a busz oldala fél méterre sincs tőlem, mikor beérnek elém nem hagynak követési távolságot. Szerencsére azért sikerült mögötte megállnom, de nem sokon múlott. Valószínű, észre sem vette volna, hogy én balesetet szenvedtem az ő hibájából.
Ez szimplán marhára balesetveszélyes, de Alba Volán. A MÁV meg most már tényleg kezdi szarrászopatni az utasait. Nem először történik ez meg, az Indóház aktuális számában olvastam, hogy az USA-ban vertek így szándékosan szét luxusjáratokat. Igaz ott már fizetett hirdetésben reklámozták a konkurens légitársaságokat. Itthon itt még nem tartunk... De azért elég ciki, hogy 10 perccel a vonat indulása előtt, még a kalauz sem tudja, hogy melyik lesz az ő vonata. Persze a szerelvény nincs felfűtve, kiírva sem. Bemondásról meg ne is álmodjunk. Persze ez remek alkalmat ad az utasoknak arra, hogy hőbörögjenek -most éppen jogosan-. Igaz ezt én nem úgy képzelem el, hogy a várakozó szerelvényből kilógva szidom a vonat személyzetét. Persze ugyan ez elvárja, hogy a kalauz verje az asztalt a főnökénél, aki persze szintén nem illetékes. Ennek ellenére van, aki megteszi. Említettem neki, hogy akár ő is írhatna panaszlevelet, de közölte, hogy ezért ő nem hajlandó a Nyugatiba menni. Ekkor felhívtam a figyelmét a Magyar Posta által nyújtott nem túl fényes szolgáltatásra, amit levélküldésnek hívnak. De le lettem hurrogva, mert ez nem csak hülyeség, de úgy is lelövik a postagalambot. Aztán szerencsére csöndben maradt.
http://blog.htmm.hu/link/?id=412
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mi az: két szárnya, két léba van, repül és madár?   
Szerintem: