idegesít2008-01-05 21:23:15Megjelenítve: 14616
 
Nah, hát ilyen szar véradáson én még nem voltam. Pedig ez volt a 8. Nem a véradósokkal volt a baj, hanem a Tescoval. Ilyen teszkó gazdaságos véradás volt. Meg hideg. Voltunk már a kisteszkó előtt vért adni, igaz akkor meleg volt, meg teszkó gazdaságos ajándékcsomag. Most meg hideg és. Beljebb nem mehettek a véradósok, mert akkor a virágboltosok sikítoztak, hogy jajj, közel van. Tehát maradtak a bejárattal szemben, ahol se hideg, se huzat. A paravánokon néha lebegett a lepedő és látszott a lehellet. Az orvos kabát-kesztyű-pokróc szentháromságban vizsgált, a hemoglobin-mérőt meg melegíteni kellett, hogy mérjen.
Felmentem a lefelé tartó mozgólépcsőn, legyen valami haszna, ha már ott van. Így egy kicsit kevésbé fáztam és kicsit emgemelkedett a vérnyomásom is, ami remek ebben a helyzetben. Persze a hideg mondta, hogy lófasz, vénát elsőre senkinek sem találtak. Pedig nem mondanám, hogy nehéz azt megtalálni, mert szép látványos, Squad-rakétával lőhető. De most közölte, hogy Szibérában nem dolgozik és elbújt valami fűtött kisházikóba. Ott kellett megkergetni, hogy adjon vért. Rekord ideig tartott a véradás. Mármint úgy rekord, mint a hőmérséklet. Negatív. De nekem legalább lefolyt, volt akinek nem. Sokaknak.
Aztán vérem végeztével besétáltam a tesco üszijéhez, és mondtam neki, hogy hideg van. Ő nagykabátban meglepődött, és azt mondta, ha van, akkor adnak hősugárzót. De eddig ez nem jutott eszükbe.
Azt hiszem, ezek után sokan lesznek, akik többet nem fognak vért adni. Meg is értem őket. A többiek meg fújják majd az orrukat.
Szóval ilyen egy Tesco Gazdaságos véradás. Szar, mint a Tesco Gazdaságos cuccok (kivéve a ropit). A pultra kitéve láttam egy papírt, hogy egy csomó ilyen konzervet vissza kell vinni, mert "nem felelt meg a minőségi előírásoknak". Gondolom túl sok volt a sertéshúspépben a patkány, amik hogy-hogy nem mindíg beleestek a darálóba, vagy már barna volt a hús és szarszagú. Tesco Gazdaságos étvágyat! Ígérem, a hasmenés igazi lesz.
http://blog.htmm.hu/link/?id=413
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Piros, fehér, ...   
Szerintem: