idegesít2008-06-19 20:07:53Megjelenítve: 14811
 
Eddig sem feltételeztem, hogy ilyen mindenféle minisztériumokban, meg állami helyeken hozzáértők vannak, de azt sem gondoltam, hogy hülyébbek, mint egy éticsiga.
Ma megtudtam, hogy az új rendelet szerint levelezősöknek egy félévben maximum 8 hétvégén lehet előadást tartani. Ennek nagyon lehet örülni, ugye. A levelező szakokon nem kötelező bejárni. Aki nem jár be, annak nem mindegy, hogy 14 hétvégén nem megy be, vagy 8-on nem? Aki csak ritkán marad ki, annak is jobb, ha sűrűbben vannak az előadások, mert akkor az anyag kisebb részéről marad csak le.
Így biztos, hogy még több idő marad majd gyakorolni is, ugye. A vizsgaidőszak meg még nagyobb szopás lesz. Órarendkészítőnk szerint biztos valami irodalmár találta ezt ki, mert az olyan, hogy elolvasod aztán pofázol róla. Igaz a bölcsész szaknak nincs is semmi értelme. Hamburgert anélkül is lehet eladni.
Tehát 8 hétvége. Lehet, hogy így este kilencig lesz óra, persze reggel héttől. A végén sok értelme lesz, az biztos. De talán még mindíg jobb lesz, mintha nem is lenne. Úgy is hamarosan betiltják az oktatást, vagy cigányokat integrálnak (nem, nem integráljellel, hanem bebasszák őket közénk), ha így haladunk. Majd egyetemen is lesz írás óra, az általános iskolában meg elég lesz, ha nem ölik meg, középiskolában meg nem erőszakolják meg (vagy mindkettő, a sorrend tetszőleges) a tanerőket.
Éljen. Kár, hogy apátok nem szereti jobban az anális szexet...
http://blog.htmm.hu/link/?id=464
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Piros, fehér, ...   
Szerintem: