blog2008-07-06 21:28:49Megjelenítve: 3333
 
Akkor jojjon a mai nap is! Remelem, nem fog a billzet is lemerulni...
Indulas Ukrajnabol, erkezes Tiszabecsre. Roviden ennyi tortent. Kicsit hosszabban:
Az elozo post begepelese utan meg voltunk a helyi kocsmaban. Atszamitva kb 90 forint egy korso csapolt sor. A korso is szep, hoztam is egyet ;] Utana alvas.
Hetkor keltunk, hajnali kilencre kellett felpakolni. Elindultunk kicsit kesobb, mert sokan rendeltek elozo nap a kocsmaban reggelire rantottat es tobb mint fel oraba telt, mire kihoztak. Az elsoet... Csak sikerult vizre szallni. A Tiszanak ez a szakasza mar sokkal nyugodtabb, mint az elozo napi volt. Kevesebb borulas volt, de azert volt olyan is, aki egy uszadekfaba kapaszkodott es nem merte elengedni. Pistiek bementek erte, ilyen jol gyorsulo turakenut en meg nem lattam... Az ut tovabbi resze esemenytelenul telt. Mar persze ha az evezest, a nyugalmat es a szep tajat esemenytelensegnek lehet nevezni. A vegen a folyo viszont mindent beleadott: uszadekfa, zugo, szlalom meg egy hid. Utana hazabattyogtunk Magyarorszagra. Megerkeztek azok is, akik Ukrajnat nem vallaltak be: egy utanfutoban csak piat hoztak. Pedig sokat vesztettek! Nah nem a sorrel, hanem Ukrajna kihagyasaval. Majd otthonrol toltok fel par kepet.
Most viszont befejezem, mert igy, hogy merul a billentyuzet, mar nagyon lassu es nem lehet rendesen gepelni. Mostmeg megjavult, de villog, hogy ehes. Mindegy.
http://blog.htmm.hu/link/?id=470
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: