blog2008-07-13 10:57:33Megjelenítve: 3239
 
Akkor folytatom a vízitúrás postsorozatot.
Még azon az estén ömlött az eső. Többen feláztak, főleg azok, akik nem "dombra" tették a sátrukat. Ők általában hajnali három körül álltak neki költözködni.
Reggel összepakoltunk, elindultunk Tivadarba. A napi táv csak 15 km volt. Úgy döntöttünk, hogy megállás nélkül teljesítjük. Kb 2 órát voltunk vizen, meg is érkeztünk. Még nem számítottak ránk, a kempingbe a kerítésen átbújva jutottam be. Már ott voltak az utánkocsikkal, kaptam szivacsot is. Hamar felvertük a sátrakat, utána aludtam egyet. Milánóit kaptunk vacsira, igaz kicsit keveset, ezért némi közelharc alakult ki a repetáért, de végül senki sem sérült meg ;]
Este felderítettük a már jól ismert kocsmákat, de nem sokat maradtunk. Itt is volt nótafa, at meg utálom. A legjobb helyen kötöttünk végül ki. A pincér tudott felszolálni! Hülyén hangzik, de ez ritkaság, össze-vissza csinálnak általában mindent. Ez mindíg pont jókor jött, tudta, hogy kinek kell először letennie a cuccot, stb. Nagyon tetszett neki a Tomcattől rendelt "Fagyállóval feltöltve" póló is. Kifejtette, hogy szerinte a sörben sok a víz. Ittam persze mézes málnát is, nehogy megszóljanak ;]. Aztán alvás.
http://blog.htmm.hu/link/?id=473
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Írd be számmal, hogy hatvanhat.   
Szerintem: