blog2008-07-29 23:24:34Megjelenítve: 2696
 
Velem nem sok érdemi dolog történik, elhanyagollak titeket ezért kicsit. De majd megjavulok. Ellentétben Maniaccal, akinek nem kell megjavulnia, mert el sem romlott. Tehát -rendhagyó jelleggel- következzen az ő postja!

Azt hiszem megint nekiállok blogolni...

Rég tettem ilyet, de most elgondolkoztam, hogy bekéreszkedek egy vendépost erejéig htmm blogjába, aztán majd megnyitom a playtime.hu-n az új blogomat.

Aztán majd kitalálom, hogy mi lesz a domainel, mert igazándiból a név miatt bármi lehet:-D

Nah, de a lényeg: a mai napom... Isteni, csak a fél város esküdött ellenem össze, és a végén kiderült, hogy nekik lett volna igazuk.

(Egy ilyen notice féle, hogy a nevet megváltoztattam, és a célállomásomat is, mert nem szeretnék Neki rosszat. Ha ezért faszságot írok, szorri, de ne azt nézd, hanem, hogy igazándiból nem is oda mentem) Aki meg ismer, az úgyis tudja a valós adatokat:-D

[ALAGÚÚÚT - vonaton irkálom hazafelé, amíg frissek az élmények;]

De az elején akkor, ni.

Kitaláltam pénteken, vagy szombaton, hogy kedden lejövök Orsihoz (mondjuk) Pécsre (mondjuk2). És ha nem kedden jövök, akkor fail. Ergo muszáj volt ma jönni :-D (Jelzem, ma van a bombás kedd) Első körben hétfőn, azaz tegnap elintéztem minden dolgomat, hogy ma szabad legyek. Konkrétan három helyen voltam, de ezek perpill lényegtelenek.
Azt lehetett tudni már hétfő este is, hogy a fél várost lezárják, és ezért kicsit para lesz a közlekedés, de engem nem érintett volna. Metró, déli...

De. Bemegyek a délibe, célirányosan megveszem az automatából a jegyemet, és nézem, hogy melyikről is indulok.
Azaz csak nézném, mert a táblán induló vonatnak volt kiírva egy vonat reggel hétre (9-kor voltam ott), és legalulra, hogy a vonatok random indulnak. (Random kedd, random vonat, nagyonjó)

De ha már eddig eljutottam, hát telefonálgattam, hogy vaddafakk, mert nemvolt netem, és azért a gépet mégse venném elő a déliben, nincsenek túl jó arcok ott. Ropi mondja telóban, miközben váltom vissza a frissen vásárolt vonatjegyet, hogy 10kor indul egy busz Pécsre, meg másfél órával később. Konkrétan esélytelennek éreztem elérni a 10-es buszt, de elértem, 2 percen múlt.
Egész jól be is értünk, a vonathoz képest csak fél órával később. Itt kicsit bátorságot gyűjtöttem (mert random mentem le, és ezért is random kedd), és 45 percen keresztül felfedeztem a várost. Ez egy hiba volt konkrétan, mert mint kiderült, Orsiék rabszolgamunkát végeznek, nyári gyakorlatnak álcázva. Ezt értsd szó szerint. Számomra az már rabszolgamunka, hogy ők 5 hetet dolgoznak elég brutálisan 15ezer forintért.
Nem vagyok tisztában a pontos fizetéksekkel, de ezért én két napot dolgozom. Maximum 3at, de akkor sok-sok pihenővel.

Szóval felhívtam, hogy jé, nini, ittvagyok ni, és szerencsémre második hívásra felvette, és mondta, hogy nem is ott van, hanem egy faluval odébb, de gyalog is 10 perc volt.
Végül sikeresen találkoztunk, bár nemsokáig voltunk ketten, mert össze-vissza kulcsoztak, és találkozni kellett egy barátnőjével, mert nála volt.
Örülök neki, hogy tudtunk egy kicsit találkozni, hiába vágtam csalódott fejet cirka háromnegyed órával később, amikor mondta, hogy most dolgoznia kell. Hajnali egyig. Azért érzed. 9órás műszak. Ez télleg teljesen rabszolgameló...

Ja, és csúcs.. Csak a szálloda vendégeinek fenntartot rész, szal be se mehetek...
Tehát most így jártam.

De, hogy miért is volt igaza a fél városnak amikor meg akart akadályozni abban, hogy ma ne jöjjek?
Holnap szabadnapos. Maradtam volna még szívesen, csak sajna holnap megint megyek a malomba...

A postok nemtudom milyen időközönként fognak kikerülni, de az tuti, hogy ennek a történetnek a végét még majd leírom, hogy mi lesz, amikor legközelebb jövök ide.

Én meg postolom, ha még a playtime nem fog menni - htmm
http://blog.htmm.hu/link/?id=480
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: