idegesít2008-12-08 22:28:33Megjelenítve: 14922
 
Alig van időm tanulni, most is azt kellene. Csinálnám is, ha lenne mit. Lenne egy kibaszott kidolgozott példa, vagy valami, ami működik is. Mert hibaüzenetet generáltatni a Matlabbal én is tudok. Arról nem is beszélve, hogy a diák verzió 30 ezer forint. Az oktatók csak annyit mondtak, hogy "úgy is megszerzitek valahonnan". Azt már nem mondták el, hogy van diák verzió, mert lehet, hogy van olyan tanulószerződéses, akinek kifizetnék. Nem bazmeg', warezoljál, ha el akarod végezni az iskolát. Meg warezoljál magadnak szájbabaszott windowst is, meg ofiszt, hogy a semmire sem használható tananyagot meg tudd nézni.
Érdekes, távolról használható Linuxos gépet kaptunk. Windowsost miért nem? Pedig a Linux az ingyenes, azt mindenki telepíthet magának otthon.
Ugyan ebből a tárgyból az előadó csak annyit mondott, hogy a tananyag a weben van. Csak éppen találat nincs rá a Googlen. De biztos ott van, hiszen ő mondta. A projektez meg gyakoroltunk gyakorlaton. Van egy olyan része, hogy amit összeraksz, azt 3D -ben jelenítsd meg. Mikor harmadszorra megkértem a gyakvezért, hogy ugyan már akkor talán nézzük meg azt a megjelenítő toolboxot, akkor csináltunk is valamit: egy tök másik toolboxszal 2D megjelenítést.
Azt mondtam már, hogy vizsgára beugrónak 3 ZH-t kell írni? Vagy menj csütörtökön 13 órára Szegedre. Nem baj, ha kirúgják a levelezősök felét a munkahelyükről, akkor legalább lesz idejük megkeresni a weben a tananyagot, amiből a ZH lesz.
Intelligens rendszerek...
http://blog.htmm.hu/link/?id=514
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Potn 2008-12-09 11:07:45
A Matlab elérhető ssh-n keresztül is. Így se win se licenc nem kell hozzá. A tananyag meg fenn van a /pub-ban. Nekem az intelligens rendszerek volt az egyik kedvenc tárgyam a félévben. Ha kell a Virtual Reality file akkor tudok adni egyet.


htmm ( htmm kukac enba.hu ) 2008-12-10 23:03:31
Nem lett volna hülyeség a tárgy, de ahhoz tanítani is kellett volna, nem csak feladatot kiadni.
Ha jól csinálják, nekem is valószínű a kedvenceim közé tartozott volna, de így...
Ha kapunk még haladékot, akkor én is bentről fogok matlabozni. Igaz, ez már a post megírása után jutott eszembe.

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Írd be számmal, hogy hatvanhat.   
Szerintem: