blog2006-01-08 00:13:59Megjelenítve: 5465
 
Miért nem tudnak a buszok pontosan járni? Nem a késésről van szó, hanem a korábban menésről. És az utolsó buszról. Éjszakai meg nincs.
A 8 perces (menetrend szerint) utat 3 perc alatt megtette, mi meg megnéztük oldalról. Szopjon lót az ilyen sofőr. De már kaptak tőlem mailt, melyben vissza nem térítendő támogatás gyanánt felajánlottam egy kvarcórát a sofőrnek. Kíváncsi leszek a válaszukra.

Ezt írtam:
A mai napon az utolso 24 -es busszal szerettem volna utazni. A menetrend szerint az utolso busz 22:50 perckor indul a Zsolnai utrol. En a Puzsonyi ut es Fiskalis ut keresztezodesenel levo megalloban szerettem volna felszallni. A menetrend szerint a jarat 8 perc alatt er oda. A mama ez az ut mindossze 3 percig tartott. Persze elfogadom, hogy nehany perces elteres lehetseges a menetrendi adatokhoz, DE EZ 62,5% -OS ELTERES! TOBB, MINT A MENETRENDI IDO FELE!
Persze ilyenkor lehet arra is hivatkozni, hogy nem volt felszallo. De autobuszobol attol igen! A kesest meg lehet magyarazni forgalmi okokkal, a korabban erkezest nem! Ott az autobuszobol, alljon be oda a busz, es varja meg a menetrend szerinti indulasi idot! Ja, ilyenkor a sofor nem er haza korabban, csak akkor, mikor lejar a munkaideje, ezert ez valoszinuleg sosem lesz igy...
Kerem Onoket, sziveskedjenek ezt elmagyarazni a buszsofornek! Persze o ugy is azt fogja mondani, hogy menetrend szerint kozlekedett. Szerintem nem! Kerem a vizsgalat soran (mar ha lesz ilyen) terjenek ki arra, hogy ki nem mond igazat (a sofor vagy en)!
Amennyiben szukseges, kuldok egy kvarcorat az utolso jarat soforjenek.
http://blog.htmm.hu/link/?id=54
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: