pigtúra2009-04-05 22:06:37Megjelenítve: 18027
 
Már korábban írtam a Kisfalud-velencei bringagyászról. Akkor kaptam bőven kritikát amiatt, hogy túl szigorú vagyok az úttal kapcsolatban. Inkább örülnék, hogy most már kisebb gyerekkel is el lehet tekerni a tóig. Ez jogos, a pákozdi útra én sem vinném ki a tizenpár éves gyerekemet. Itt van tehát az út, a napsütés, a hétvége. Menjünk el Agárdig!

Eddig is volt már ezer tábla az út elején, de a Városgondnokság Táblaszövegező Főosztálya most aztán tényleg megmutatta, mit tud!Sok szöveg, mint egy rossz prezentáción, de legalább több nyelven. Igaz menet közben esélyed sincs elolvasni.Ez van ráírva.
Persze aki nem áll meg elolvasni és megy tovább, mert a gyereknek meg lett igérve, hogy el lesz biciklizve Agárdig, az csalódni fog. És jöhet vissza.A tábla ellenére én sem álltam meg, mentem, kerestem a vizet mint a sivatagi vándor. Igaz nem volt annyira nehéz dolgom:A bringám itt mondta, hogy ő márpedig nem megy tovább. Hiába Agárd, hiába a szép idő, úszni ő ugyan nem tud. És egyébként is ki van írva, hogy életveszélyes. Még a végén elrozsdálna!A sokmillió forintból felépített út Agárdhoz közelebb eső végére születni kell, mert bringával normálisan eljutni erre nem lehet. Azért van, aki mégis megpróbálja, de ha megkérdeznénk őket, hogy mi a véleményük erről, akkor lehet, hogy nem nyilatkoznának túl pozitívan:Ez is egy egyéni technika. Ha a gyerek túl tiszta, akkor erre kell csak jönni! Erről a képről látszik, sikerült átszületni a víz túloldalára. Igaz semmi csoda nem történt, csak úgy tettünk, mintha a bringaútra elköltött pénz még meglenne. Elmentünk Pákozd felé.

A 7-es főút mellett éppenhogy látható út is megérne néhány postot. Haladni már alig lehet rajta, de használni kötelező. Pár lelkes bringás megtette a maga módján azt, ami az út karbantartóinak a kötelessége lenne.Köszi a figyelmeztetést!
http://blog.htmm.hu/link/?id=550
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Stefidzsi 2009-04-15 22:28:22
Hát ez tényleg siralmas, bosszantó és még nem is tudom mit lehet erre mondani. Komolyan sírok! :( Aki ezt kitalálta az sem volt normális. Akkor már inkább a Pákozd felé vezető út mellé kellett volna csinálni valamit, és felújítani a Dinnyés felé haladó utat.

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: