blog2009-07-02 17:21:53Megjelenítve: 3358
 
Nemrég kaptunk egy értesítőt, hogy csomagunk jött. Egészen pontosan anyukám, de a középső (leánykori vezeték-) neve el volt írva. Csengésében hasonló, de egyébként tök más. Gondoltuk biztos bemondás alapján nem sikerült leírnia a postásnak.
A nem sikerült leírni résszel nem tévedtünk nagyot. Igaz nem az értesítőn, hanem a dobozon, de az még később lesz. Tehát elmentem kiváltani a csomagot. Ki is adták az én személyimre. Itthon nézegettük a címzést. A név el van írva, a cím sem jó. Nagy betűkkel rá van írva a dobozra, hogy "cím nyom", azaz címnyomozás. A doboz tartalmán nagyon meglepődtünk, egy kancsó és hozzá tartozó 6 pohár volt benne. A feladót nem ismerjük. A dobozon még szerepelt a következő szöveg is: "A megadott címen nincs ien nevü címzett". Így, "iennel" és a nevű rövid űvel.
Másnap csörgött anyukám telefonja, a csomag igazi címzettje hívta, hogy véletlenül én vettem fel a csomagját. Ezek szerint mégsem volt annyira rossz a cím, csak a postán nem találtak egyetlen használható agyat sem.
Mondjuk az is érdekes volt, mikor megkaptam a csomagot az ablaknál, a postás vigyázba vágta magát, és dallamosan, mintha egy reklámban elmondott egy szlogent és vegyek sorsjegyet. Mikor mondtam, hogy nem, a vigyázállás megszűnt és már a hangja sem volt olyan dallamos. Ez már ilyen IRL spam, legközelebb adnak egy centit, hogy elég nagy-e a farkam, mert van viagrájuk meg fasznagyobbítást is vállalnak. Igaz ezt nem csengő hangon fogják mondani, meg olyan nyelvtannal, ahogy "kisz kínai fordít ócsó jó".
http://blog.htmm.hu/link/?id=569
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: