blog2009-08-11 21:59:47Megjelenítve: 3161
 
Volt egy gép, amiben RAMot kellett bővíteni. Megnéztem, 4 foglalat van, abból kettő szabad és SD-t vár. Tehát akkor veszünk bele ilyet. De hol én nem voltam itthon, hol a tulaj, ezért húzódott. A múlt hét végén csak megrendeltem többek között ebbe a gépbe a DDR RAMot. De erre csak akkor jöttem rá, mikor már át kellett volna venni. Nem haragudtak, hoznak majd SD-t, köszönik a vásárlást.
Kellett ebbe a gépbe egy HDD is, azt kivittem. Közben feltűnt, hogy miért van két memória foglalat fölé írva, hogy DDR1 és DDR2, főleg, hogy ott van a két szabad SD foglalat.
Óbazmeg', tévedtem, de jól. DDR kellene bele, de akkor az SD-t mégsem kéne megvenni. A bolt viszont nem veszi fel a telefont, fél óra múlva zárnak. Rekordidőt jöttem Pákozdtól a Távirdáig, a boltban meg mondták, hogy nem baj, hogy nem kell beszerezni az SD-t, mert nehéz lett volna.
A Demikósok jól bírják még az én hülyeségemet is. Köszi.
http://blog.htmm.hu/link/?id=581
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Gergo 2009-08-12 00:56:21
nem rossz;-) mi egyszer használtgép nagykerből rendelt kollégám 20 darab ddr ramot, és ugy két hét múlva amikor elértem odáig, hogy na akkor most berakom, konstatáltam, hogy ez bizony nem lesz ez így jó, sd-t várnak. de az nincs. hál isten szó nélkül cserélték a ramokat:-D nem csak te csinálsz hülyeséget, ez ilyen univerzális dolog;-)

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Írd be számmal, hogy hatvanhat.   
Szerintem: