blog2006-01-16 22:02:04Megjelenítve: 5370
 
Régen írtam már, tudom, rohadjak meg. Ez mondjuk jogos ;]
A hét végén volt a Continental Cup döntője itthon. Remek csapatok, Európa egyik legrangosabb tornája. És csak 1800 pénz a 3 napra a beugró. Remek esemény. Igaz 7 órát végigállni a jégpályán egész remek teljesítmény. Második naptól rumos teával edzettünk. Meg néha megkínáltak pálesszel ;] Az első két napon egészen remek teljesítményt nyújtott a magyar csapat, a harmadik napra a fáradtságnak köszönhetően egy nem kis égés jutott. Kikaptunk a Riga csapatától. Pedig ha nyerünk és szerencsénk van, akkor a második helyet is megcsíphettük volna. Így maradt a 4. hely. Azért remek volt a mulatság.
A buszok még mindíg a menetrendhez képest -50% menetidővel járnak éjszaka. Kicsit meg kéne szivatni a sofőröket. Ehhez szükségem lenne egy napra egy GPS -re. Ha esetleg tudnál egyet kölcsönözni, azt megköszönném ;] A buszosok nem, dehát ez van. Közszolgáltatni csak korrekten, mert léteznek még ilyen kötekedős falloszarcok mint én ;>.
A terv ez lenne: sebességmérés és pontos "log" a busz közlekedéséről, le, felszállókkal, mindennel. Utána autóval végigmenni és azt is mérni. Érdekes esemény lenne, az biztos...

Frissítés! A bérletek karácsonyig 1500 -ba kerültek, utána lett 1800. Köszi Réka.

Ez a bejegyzés módosítva lett 2006-01-17 23:55-kor.
http://blog.htmm.hu/link/?id=59
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: