idegesít2006-01-22 23:42:55Megjelenítve: 19153
 
Éppen azon gondolkozom, hogy vajon azok, aki minden hülyeséget továbbküldenek, ezt a társasági kommunikáció értelmes formájának gondolják? Mert én nem. És nem gondolom értelmes embernek azt sem, aki ezt a sok szart továbbküldi.
http://yikes.tolna.net/hoax/
Olvasd meg ezt, és okulj, mekkora hülyeséget csinálsz éppen. És az nem mentség, hogy iwiwen csinálod, attól még ugyan olyan hülye maradsz.
Ami ezt a reakciót kiváltotta bennem, az az MSNes hoax. Azt mondják, ha nem küldöd tovább mindenkinek, és megint MSNezni akarsz, akkor fizetned kell. De gondolj kérlek bele: honnan a halál tetves keresztbeszopott faszából látnák, hogy kinek küldték tovább? És honnan tudják, hogy az iwiwen regisztrált Kovács Bélához tartozik a nagyonhulyeuser@szarmail.hu msn fiók?
A ma esti mesének is csak egy tanulsága van: próbálj meg cselekvés előtt gondolkodni.
Legközelebb elindítok egy körlevelet a bankszámlaszámommal, amiben az lesz, hogy midenkinek át kell utalnia 1000 forintot, különben 2000 forint megfizetésére fogom kötelezni azzal az indokkal, hogy a levelem szerzői joggal védett, és az az olvasásnak a díja. Asszem meggazdagszom ;]
http://blog.htmm.hu/link/?id=65
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
a, á, b, c, cs, d, dz, ...   
Szerintem: