pigtúra2010-06-23 22:38:51Megjelenítve: 12373
 
Ugye azt mindenki tudja, hogy úgy általában autóval közlekedni kötelező, a leparkolt autó távolsága a célobjektum bejáratától pedig köztudottan fordítottan arányos a járművet vezető péniszének méretével (ha nő, akkor kosárméret). Tehát a kisebbségi komplexust elkerülendő közel kell parkolni. Akarom mondani: parkolni kötelező. Főleg akkor, ha a gyereket viszik óvodai évzáróra. Szegény gyerek még nem lenne teljesen hájas ha gyalogolnia kellene, és egyébként is meg kell tanulnia a helyes attitűdöt a szülőtől.

Kép 1 Kép 2 Kép 3 Kép 4

Miközben fényképeztem odajött egy fószer kötekedni. Először azt hittem, hogy egy nagypapa, aki annyira idegesítő, hogy kizavarták, de nem. Azt mondta, hogy ő a fenntartója az óvodának. Elmondta azt is, hogy szerinte teljesen jó ez a parkolás így, akinek nem fér el az autója, az majd megy másfelé. Azt, hogy honnan szerez a másik járművezető tudomást erről az önkéntes útlezárásról nem érdekelte.
Szerintem ezek olyat játszottak, hogy ki tud egyszerre több szabályt megszegni. Végül is egészen ügyesek voltak: nem maradt elég szabadon az útból, némelyik menetiránnyal szemben áll, egy csomó a kereszteződésben, megállni tilos vagy (a másik irányból) várakozni tilos hatálya is adott.
A nagy évzáró után gondolom az ovónénik kijöttek és megnézték, hogy ki sértett több szabályt. Aki nyert, az egy ingyenes Coronaria Bypass Burgert kapott a közeli gyorsétteremben. Holtverseny esetén meg dönthet az, hogy kinek az autója bocsát ki több káros anyagot.
Már csak az érdekel, hogy milyen nevelést biztosíthat annak az óvodája az oda járó gyerekeknek, aki így áll hozzá a dolgokhoz...
http://blog.htmm.hu/link/?id=658
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
marcell ( keller.marcell kukac gmail.com ) 2010-06-27 16:02:03
Piros bora az oda parkolt? Vagy csak épp gurult? Csak mert ismerem a sofőrt. Vagyis a sofőr foglalkozását.


VZoli 2010-06-28 10:32:49
De kár, hogy nem járt arra egy erdészeti IFA, az elintézte volna az autók oldalát!


htmm 2010-06-28 15:53:52
marcell: a Bora közlekedni próbált.

VZoli: én arra gondoltam, hogy le kellene törni egyiknek a tükrét. Ha nekik szabad szabálysértést elkövetni, akkor nekem is, nem? ;]


marcell ( keller.marcell kukac gmail.com ) 2010-07-05 19:32:47
Köszike. Hát de ez már milyen elv... Ha neki szabad nekem is... Ilyet utoljára 6 éves koromban hallottam. Ha jól emlékszem.

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mennyi egy meg egy? (számmal írd)   
Szerintem: