idegesít2010-07-03 22:05:03Megjelenítve: 12748
 
Írtam már korábban a kedvenc bicikliutamról többször is. Írtam levelet még akkor a székesfehérvári városgondnokságnak. Válasz azóta se jött, de gyanítom, hogy nem is fog. Még régen (nem tudom, hogy mikor) felhívtam őket, hogy szerintem választ kellett volna kapnom a levelemre. Akkor azt a tájékoztatást kaptam, hogy tényleg gyász a lefagyás, garanciában szeretnék kijavíttatni, de még küzdenek a kivitelezővel. Pénteken ismét felhívtam őket, beszéltem Lángi Judittal. Ő azt mondta, hogy nem lesz kijavítva, mert a környezetvédők nem engedélyezik, hogy az M7-ről lefolyó lötty a Császártöltésbe legyen vezetve. Ezt mondjuk nem értem, mert úgy is oda fog folyni, csak előbb esetleg ráfagy a bicikliútra és majd olvadáskor szennyez.
Nekem úgy tűnik, mintha ebből a történetből valami kimaradt volna, de telefonban csak ennyit tudtam meg, válaszlevelet meg nem kaptam. Ha lefagy télen te is írjál levelet nekik, vagy abuzáld őket egyéb úton!
http://blog.htmm.hu/link/?id=660
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
marcell 2010-07-06 13:41:53
Egy kis témábavágó... Nem akartam külső oldalt linkelni de azért a fontosabb részleteket megosztom: \"Európai uniós támogatással épül meg a Velencei-tavi kerékpárút-hálózat befejező szakasza. Az 506 millió forintból megvalósuló beruházáshoz 400 millió forint támogatást nyert az érintett három tóparti település. A bicikliút még hiányzó szakasza Székesfehérvár-Kisfaludtól a velencei északi strandig halad majd, s ott csatlakozik a már kiépült tóparti kerékpárút-hálózathoz. Az új szakasz 15,4 kilométer hosszú lesz, amiből 12,6 kilométernyi rész kiépített, a többi felfestéssel kijelölt rész lesz. A beruházás július 29-re készül el, s eredményeként már az idei nyáron biztonságosan körbe lehet majd kerekezni a Velencei-tavat.\"


htmm 2010-07-06 21:21:29
Ezt nyugodtan linkelheted ;]

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hány lába van egy macskának? (betűvel)   
Szerintem: