idegesít2010-10-05 22:58:10Megjelenítve: 15149
 
Van az eon. Tudod, az a dilettáns társaság, akik villanyt meg gázt szolgáltatnak. Legtöbbször. Szerencsére a gázos részleg még egészen elfogadható, de a villanyosról ugyan ez már nem mondható el. A sokadik tervezett karbantartás miatt nem volt nem régen villany. Erről egy bedobott fénymásolt fecnin értesítenek, ha szerencséd van megtalálod és rájössz, hogy akkor mindent ki kellene kapcsolni. Persze ez a papír, ami elveszhet. de sebaj, van ezeknek honlapjuk is. Itt rögtön megtudhatjuk, hogy a tervezett üzemszünet bizony a termékük ( http://www.eon-hungaria.com/termekek/tervszeru/ , nézd az urlt). Mondjuk terméknek is szar, mert volt már, hogy a tervezett üzemszünet elmaradt. Minden esetre itt nem volt feltüntetve, hogy nálunk bizony villany nem lesz. Nem baj, van nekik ügyfélszolgálatuk, igaz az nem működik este meg hét végén, tehát én vasárnap este halmozottan hátrányos helyzetű vagyok. Viszont van ám nekik hibabejelentőjük. Felhívom, elmondom, hogy mi a bajom, mondja a nő, hogy nem lesz áramkimaradás. Megemlítem neki a fecnit, akkor megváltozik a véleménye: de, mégis lesz. Mondjuk ezzel az erővel megkérdezhettem volna saját magamtól is, vagy eldönthetem kő, papír, olló, gyík, Spock játékkal is.
Ezt az apró tájékoztatásbeli hibát jeleztem ennek a drága cégnek egy igen ideges hangulatú, de azért nagyjából kulturált levélben. A "Milyen úton tájékoztatják az ügyfeleiket a várható kimaradásokról?" kérdésre korrekt választ küldtek, de arra, hogy a szolgáltatásuknak milyen minőségi paramétereknek kell megfelelnie, illetve arra, hogy szerintük ők normálisak-e nem válaszoltak.
Mondjuk a válasz is érdekes, mert nem említik benne a honlapot. Tehát ezentúl úgy tekintem, hogy nincs nekik, mert ők sem tekintik hivatalos csatornának.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a válasz e-mail tárgyának köze sincsen az eredeti levéléhez, nehogy a tárgyról tudni lehessen, hogy miről szól a levél. Végül is egy smileyt is írhatnának, vagy azt, hogy szia. Mint valami picsa.
http://blog.htmm.hu/link/?id=676
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mi az: két szárnya, két léba van, repül és madár?   
Szerintem: