blog2011-01-17 22:20:43Megjelenítve: 2262
 
Ez még múlt héten szerdán történt, mikor jöttem haza vonattal Szegedről. Pár percre járunk a Nyugatitól mikor beül a fülkébe mellém egy olyan fejű ürge, hogy már rutinból majdnem úgy köszönök neki, hogy "nincs apróm". Szokásos tenyérbe mászó, idegesítő stílusa volt. Először nem értettem, hogy mit akar, mintha el akart volna nekem adni "fehér por"-t. De erre nem voltam vevő. Fél perc múlva már azt mondta, hogy ha átadom neki az anyagot, akkor ad még 500 eurót, és nála is van 50 gramm. Ekkorra már kimondta, hogy heroin (vagy kokain, azt sem tudom mi ezek között a különbség) és szerinte én hozom Szegedről neki, 500 g-t. Nem értette, hogy nem, adjam át neki, mert fegyver van nála és térden fognak lőni a Nyugatiban. De nem volt nálam. Közölte, hogy ne verjem át, meg hogy valami Szása, meg valami Abu majd haragudni fog. Az egyik szerinte a Nyugatiban a helyi menő csávó, a másik meg egész Szegedet uralja.
Elvoltunk így a Nyugati bejáratáig aztán eltűnt. Ez vagy egy elme roggyant fasz volt, vagy tényleg bűnöző. Ha utóbbi, akkor nem értem, hogy a fakabátok miért nem számolták fel az egész hálózatot, ilyen IQ-jú bűnözők mellett nem lenne egy nagy feladat.
Ja igen, azt mondta, hogy azért mellém ült be, mert illik rám a személyleírás, azaz "hosszú hajad van és rokker vagy, vagy nem tudom, hogy hogy mondjátok ezt, ti rokkerek". Mikor ezt elismételtem neki egy perc múlva ugyan ezt, akkor a válasz: "na ugye, te is tudod, hogy te vagy az, ismered a személyleírásodat". Azért ez nem semmi érv ám! A gyerek olyan hülye volt, hogy a vonaton a féktuskó hozzá képest egyetemi professzor.
Anyukám aztán mondta, hogy tegyek feljelentést, mert azért mégis csak fegyverrel fenyegetett. Alapból igaza van, de mégis minek szopassam magamat? Ha szerencsém van elhiszik, de se tanú, se semmi. Behívnának még Kiskundorozsmára is vallomást tenni reggel tízre, hogy utána megszűnjön eredmény nélkül a "nyomozás". Tehát kedves fakabátok, ha olvassátok: ez a post a vallomásom. Ha kell hivatalosan is aláírva, akkor nyomtassátok ki, hozzátok ide, én dedikálom nektek. Vagy ha tényleg bűnözőket akartok fogni egyszerű dolgotok van: nyissátok ki a szemeteket és lepődjetek meg.
http://blog.htmm.hu/link/?id=695
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
Még nem van ;[Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Hogyan mondanád más szóval azt, hogy ember? (tipp: nézd a domaint)   
Szerintem: