idegesít2012-10-11 21:31:30Megjelenítve: 11316
 
Székesfehérváron közlekedve mindíg újra meglepődök, hogy mekkora hozzá nem értő balfaszok tervezik és építtetik az utakat.

Berényi út - Most akkor hol vagyok?

A Kadocsa felől nézve, a körforgalomnál:
Az autók a bringagyalogon közlekednek, ahova kerékpárral behajtani tilos. Tehát akkor a széles út a járda!

Széles járda

Ugyan ez a körforgalom az ellenkező irányból.
A parkoló járdára kerékpárral behajtani tilos.

Parkolójárda

Kifejezetten szeretem, amikor össze-vissza kell kacsázni az úton a bringaúttal. Ettől gyorsabb és biztonságosabb az eljutás, nyilván. Az elsőbbség adás kötelező tábla ügyesen bal oldalra lett kihelyezve, természetesen a bringás látóterében, mert itt fő a biztonság!

Balsőbbség

Ugyan ez a másik irányból. Itt már szabályos, de teljesen kívül esik a látótérből és még messze is van. Egy ilyen fontos táblát nem úgy kellene elhelyezni, hogy véletlenül se lehessen elmenni mellette csak úgy?

Kicsit arrébb

Vége van a bringagyalognak ... a hol is? Arról nem is beszélve, ha szabályosnak tekintem a táblázottságot, akkor is, ez így a nagy semmiben végződik. Hogy folytathatom szabályosan az utamat a bringán?

Vége

Természetesen én ezt bejelentettem írásban még évekkel ezelőtt, mikor ez a szar elkészült. Választ természetesen nem kaptam. Majdnem egy év múlva felhívtam őket, hogy úgy még is mit gonolnak. Lehet, hogy jobb lett volna, ha nem tudom: emlékszik a levelemre, de a problémával nem foglalkoznak, mert a közlekedési hatóság átvette tőlük, tehát jó ez így.
http://blog.htmm.hu/link/?id=759
ElőzőFőoldalKövetkezőHozzászólások:
djula 2012-10-15 15:35:48
Ne háborogj, örülj, hogy van biciklid. Majd azt is elveszik, akarom mondani megvédik, mint a nyugdíjad ;]

Én a vagyok. Az email címem , de ezt nem muszáj megadnom.
Mi az: két szárnya, két léba van, repül és madár?   
Szerintem: