HP 5740 nyomtató. Nyomtat, meg minden. Meg néha nagy lesz az étvágya tintából és papírból is. Nah, ezért került a boncasztalra. Behúzott vagy 15 lapot egyszerre és nahát...megakadt. Nekiálltam szétszerelni. Néhány csavar és sok műanyag tartja össze ezt az állatot. Kicsit zörög is alaphelyzetben, de a mienk.
Ha felhajtod (és lepattintod a fedelet) jobb oldalt találsz egy csavart a patronok parkolója előtt, a sarokban. Tekerd ki. Még van 3 csavar, ehhez kicsit mókásabb hozzáférni. A másik oldalon is van ugyan ilyen csavar a borítás alatt. Hogy hozzáférj, előbb le kell szedni a fehér műanyagot a szürke műanyagról, aztán kiemelni a szürkét. Ha a szürkét (amin ugye ott figyel a fehér) megemeled, akkor megtalálod a pöcköket, amik a fehéret tartják:

Ahhoz, hogy hozzáférj, a pöckökhöz, a szürkét meg kell emelni. Ezt már mondtam. A szürkét így tudod megemelni:

Itt már a fehér nincs rajta. Miután kipattintottad, felül (amiről elfelejtettem képet csinálni) van egy pöcök, amit kifelé nyomva le tudod szedni a szürke műanyagot. Ennek a működése elég logikus. Előtte azért az érzékelőt pattintsd ki a helyéről, akkor nem lesz útban. A szalagkábelre meg vigyázz.
Nah, ez után jön a nagy fehér műanyag! Ehhez csavard ki a kis szürke műanyag alatt talált csavart, majd óvatosan hajlítsd fel kicsit a borítást (a nagy szürke műanyagot). Vigyázz, mert még két csavar fogja! Ha felhajtottad, a szürke éle kijön mindkét oldalt és egyszerűen le tudod pattintani. Így:

Szét is szedted, gartulálok. Összerakni ugyan úgy. Csak ellenkező sorrenben.

Én már majdnem teljesen összeraktam, mikor szembesültem vele, hogy még rengeteg csavar kint van. Aztán megtaláltam azt a fém lapot, ami leszorítja a papírt. Akkor szétszedtem megint a műanyagokat és visszaraktam a csavarokat a helyére:

Egyébként ez egy nagyon takarékos nyomtató. A tintapatron alatt egy hatalmas kupac félig megszáradt tinta található:

Jah, igen. Ez meg nem kellett bele:

Igazából nem tudom, hogy mi ez, úgy esett ki belőle. Ha tudod, írd meg ;]