2006. február 4.

Nyehe. Hát, vicces volt. A tervek szerint Réka, Laca, Maniac, Qkac és én jöttünk volna. Laca nem tudott eljönni.

Találkozás a Déliben, ott csak Maniac volt még. Átmentünk a Szimpla kertbe, ott nem volt meleg, meg wifi sem. Viszont hamarosan rájöttünk, hogy azért laptopot lehet tölteni. Kis rásegítés (térkép, taxi) után megérkezett Qkac is. Ő is fázott. A bluetooth adatptere segítségével (Maniac egyenlege terhére) már el is értük a netet, így a huwicon kerestünk egy másik helyet. A választásunk a MixR pizzériára esett ahol meleg és wifi is van. Meg kaja is. Átmentünk (taxival). A taxis zokon vette a "hehe, Trabifeeling" beszólásomat, melyet az elakadó lábam hatására feltörő emlékek generáltak. A MixR -ben elvoltunk, volt net, ettünk is. Qkac kis pizza helyett nagy pizzát kapott, Réka bolognaija meg szimplán szar volt. Én végül is ne panaszkodjak, mert csak kevés volt a kajám, de nem ehetetlen. Maniac viszont elégedett lehetett, mert a sültkrumpliját nem rontották el, és még maradt is egy kicsi ;] De innen is távoztunk.
Rögvest Qkacékhoz BKVztunk, mert kellett volna már autó és náluk található egy öreg Lada, ami működik, ha sikerül beindítani. Indítóztuk egy darabig, sikertelenül. Utána tologattuk is, úgy már mozgott az autó, de szigorúan csak emberi erővel. Feladtuk.
Délibe menet Maniac fázott, így betért a közeli Burger Kingbe meginni egy teát. Qkac ott találkozott egy volt osztálytársával. Ő is ivott teát. Hamarosan Réka és én is betévedtünk oda, mi is ittunk teát. Ekkorra már Qkac teája intenzíven szivárgott. Maniac a sültkrumplijához kapott szalvétát, azzal megpróbáltuk felitatni. De akkorra már annyi tea került a pohár túlsó oldalára, hogy nem szalvéta, hanem fürdőlepedő kellett volna. ;] Időközben mindenki megállapította, hogy a tea szar. Kértünk még néhány marék cukrot meg citromlevet, de nem segített. Qkac kiment a közeli zöldségesbe, vett két citromot. Nah ezzel már rögvest iható teát kaptunk. Nahát. Azért még egy üzenetet hagytunk a Burger King dolgozóinak is.
Aztán go Déli, mindenki megkapta a fényképeket, meg kajáltunk is. Qkac csak bubit ivott, Maniac meg már evett a Burger Kingben.
Indulás előtt még többen adtak volna szállást Rékának egy kis pakolás fejében. De inkább jött velem haza ;->


És igen, képek is készültek:


Térkép...


Maga most engem felvesz?


Szimpla: Maniac, laptop, installcd.


Mi itten széjjelpakoltunk.


Én mondtam, hogy nem volt finom a Bolognai ;]


Qkacnak sok volt a nagy pizza, azért kért kicsit. És nem akarja, hogy a vaku a szemébe villanjon.


Teaivás...


Korlátozott mennyiségű szemetet termeltünk csak.


Citromot eszem. Nemröhög. ;]


Ő McCitrom. A Burger Kingben lehet nem ismerik fel ;]


Kritika...


Csoportkép: Réka, htmm, Maniac.


Qkac fényképezett az előbb.


Réka mit sem sejt arról, hogy Qkac megpróbálja lenyelni Maniac agyát.


Az első képen Réka van. Meg az utolsón is. Így lesznek elsőből az utolsók úgy, hogy közben elsők is maradnak ;]